Meer resultaten voor pallet op maat


pallet op maat
Hoekman Houtindustrie Rijssen: houten pallets en kisten op maat.
Hoekman Houtindustrie BV: kwaliteit, ervaring en vakwerk op maat. 31 0548 515 771. Hoekman Houtindustrie: Pallets, kisten en andere houten transportverpakkingen. Maatwerk pallets en kisten. Hoekman Houtindustrie maakt pallets voor u op maat; alle maten en uitvoeringen zijn hierbij mogelijk.
Palletdozen Passen Precies op een Pallet Dozen.nl.
Gebruik een pallet doos om snel zware producten in te pakken of als omdoos voor bulkgoederen. Betere prijzen nodig? Wij denken met u mee! Laat ons weten wat uw wensen zijn op korte en lange termijn, dan kijken wij graag of we nog iets kunnen doen aan de prijs. Want wij weten dat prijs niet het belangrijkste is. Stuur een prijsvoorstel naar: service@dozen.nl en we laten weten wat we voor u kunnen betekenen. Vandaag besteld, morgen in huis. Onze voorraadartikelen worden bij bestelling voor 13.30 uur de volgende werkdag binnen Nederland en België tot Brussel geleverd. Voor orders boven de 200 zijn er geen verzendkosten, onder dit bedrag zijn deze kosten 1150. Hoe kunnen we u verder helpen? Ondanks de vele beschikbare formaten, kan het zijn dat u niet de maat heeft gevonden.
pallets op maat Pallet Plaza.
pallets op maat koopt u bij Pallet Plaza Almere met de grootste voorraad aan pallets. Bij pallet plaza weten wij als geen ander hoe belangrijk de draagkracht van een pallet is. En daarom kopen en maken wij alleen kwaliteit pallets die lang mee gaan.
Plastic bakken op maat Wij thermovormen uw kunststof bakken.
Batelaan Kunststoffen, al 50 jaar. Plastic bakken op maat Plastic bakken zijn op maat te maken door middel van de techniek van het thermoformeren. Bij deze techniek wordt een plastic bak gevormd door een kunststof plaat over een mal te vormen.
Dé Kussengigant van Nederland!
Wilt u meer informatie over het op maat laten maken van kussens? Bekijk de pagina Kussens op maat of neem contact met ons op. Outdoor loungekussens, kussens voor buitenbanken, bootkussens, tuinbank kussens, loungesets, allemaal op maat gemaakt in Nederland door Kussengigant!
Düsseldorf pallet Pooling Partners Pooling Partners.
Packaging and raw materials. De Düsseldorf pallet, ook halve pallet genoemd, is de onmisbare omwisselpallet geworden tussen de handel en de industrie. Deze is bijzonder geschikt voor het transport en de opbouw van displays in de handel op het POS Point of sale. L: 800 mm B: 600 mm H: 163 mm. Overeenkomstig DIN 15146-2 / bald 4 en ÖNORM A5303. PAKi Pooling Netwerk We bieden standaard services of oplossingen op maat voor gestandaardiseerde, ruilbare ladingsdragers in Europa, zoals Europallets en Eurobox pallets.
Alle specificaties op een rij DHL Parcel.
Support Alle specificaties op een rij. Pakketten naar consumenten in Nederland. 38x265x32, cm l-b-h. 80x50x35 cm l-b-h. Voor zwaardere en grotere pakketten geldt een toeslag. Pakketten naar consumenten in Europa. 120x60x60 cm l-b-h. 360 cm l2b2h. Zendingen naar zakelijke adressen in de Benelux. 15x11x35, cm l-b-h, max. 120x60x50 cm l-b-h. Voor zwaardere en grotere pakketten geldt een toeslag. 120x100x200 cm l-b-h. 1.000 kg per pallet.
Glasbokken nodig? Alle soorten bij Logistiekconcurrent.nl.
Nieuwe pallets /. Ben je op zoek naar een andere maat pallet of een export kist / krat, glasbok of een ander maatwerkproduct dan aangeboden in onze webshop? Neem contact op met onze klantenservice. Ook interessant: meer informatie over pallets.
Palletplus Verhoeven Pallets Recycling Uden Oss Veghel Cuijk.
PALLETPLUS in verkoop maatwerk verzekert ons op basis van sterke inkoopkracht van een constante, dagelijkse toevoer van ISPM-behandeld hout dat direct uit voorraad leverbaar is. Zowel op maat gemaakt verpakkingshout als pallets. Bovendien denken ze als partner constructief mee in op maat gemaakte verpakkingsoplossingen."
Elektrische palletwagen Ameise, speciale maat over de vorken 685 mm, vorklengte 1.200 mm, TK 1.500 kg Jungheinrich PROFISHOP.
Elektrische palletwagen Ameise, speciale maat over de vorken 685 mm, vorklengte 1.200 mm, TK 1.500 kg. Maat over de vorken van 685 mm voor speciale pallets. Compacte constructies zorgt voor wendbaarheid. Onderhoudsvrije gelbatterij water bijvullen niet nodig. Veerbodemwagen van aluminium, volume tot 615 liter. Met deze veerbodemwagen voorkomt u onnodige fysieke belasting en beschermt u zo uw gezondheid. Door de veer blijft de laadbodem op een constante en de rug ontlastende hoogte: U bespaart zich lastig bukken. Kwetsbare ladingen worden voorzichtig vervoerd in de wagen want de veer vangt de oneffenheden op die dus niet op de ladingen overgedragen worden.
ter Maat Montage.
Reparatie: Om uw magazijn in een goede staat te houden is het aan te raden om periodiek de stellingen te controleren en de beschadigde onderdelen te vervangen. Kleine beschadigingen zijn soms van grote invloed op het draagvermogen van de stelling.
Pallet shuttles.
For an automated pallet storage within drive-in racks, Atelier Dumon develops and builds pallet shuttles made to your needs. Width, length and lift of the modules can be custom-made and therefore our Rangers are perfectly suited to work in your storage system and with your products.

Contacteer ons