Meer resultaten voor workshop time management


workshop time management
Workshop Time management Universiteit van Amsterdam.
Deze workshop van Venture Lab Humanities over time management biedt uitkomst! Deze workshop wordt gegeven door Niki van Houten. Je leert jezelf kennen aan de hand van verschillende oefeningen om zo het beste uit jezelf te halen. Doelgroep en aanmelden.
Workshop Timemanagement Nederweert24.
Leer hoe je een betere planning kunt maken en beter om kunt gaan met tijd ook als je van nature niet zon gestructureerd mens bent. Dit komt aan bod in de actieve workshop Timemanagement bij Bibliocenter Weert op dinsdag 17 maart van 19.30 tot 22.00 uur.
Mensura Workshop timemanagement Mensura.
Tijdens de workshop timemanagement nemen we de tijdsbesteding onder de loep en reiken we hulpmiddelen aan om efficiƫnter met tijd en tijdsdruk om te gaan. Voor een optimale interactie tussen de deelnemers werken we in een groep van maximum 10 personen. De workshop timemanagement bestaat uit volgende onderdelen.:
Time management: 95 Cursussen Trainingen in Amsterdam.
Ik heb moeite met deadlines en wil beter leren plannen of mijn time management skills verbeteren in regio Rotterdam Gesteld door Else de Boer 2 reacties. Cursus time managment of effectief e-mail management Gesteld door Peter van Dartel 5 reacties.
Workshop timemanagement VDAB.
Wil je je graag voorbereiden, dan kan je vooraf onze online cursus Timemanagement doornemen. Een halve dag. Interesse in deze gratis workshop? Bekijk waar en wanneer hij plaatsvindt en schrijf je in. Surf hiervoor naar vdabworkshops.be, klik op de tab Persoonlijke ontwikkeling en kies voor Timemanagement.
Jouw Waardevolle Tijd! In Velsen Coaching. Jouw Waardevolle Tijd! In Velsen Coaching.
action without vision is wasting time. Vision with action can change things. Nieuwsgierig naar de andere workshops en trainingen van InVelsenCoaching? Training Weerbaarheid en grenzen stellen grenzen stellen en opkomen voor jezelf. Ont-moeten een must voor iedereen die een teveel aan stress ervaart. Natuurlijk leiderschap wat zegt de natuur over jouw stijl van leidinggeven? Graag ontvang ik meer informatie en geplande data over.: De training Weerbaarheid" en grenzen stellen" De workshop Ont-moeten" De workshop Jouw" Waardevolle Tijd" de workshop Natuurlijk" leiderschap."
Timemanagement plan je studie Hogeschool van Amsterdam.
Trainingen en cursussen door Studentenzaken. Timemanagement plan je studie. Timemanagement plan je studie. Hoe plan ik? Hoe deel ik mijn leven in? Hoe bereik ik maximaal met minimaal? Hoe zorg ik voor structuur in de chaos van mijn eigen bestaan?
Cursus time management: bereik meer met minder moeite! Blijvend effect! Timension.nl.
Meer over de cursus time management als incompany of maatwerktraject. Training time management. met MS Outlook. Training time management met IBM Notes. Training time management met G Suite. Training time management met Trello. Zoek je een training time management op maat?
In-company workshop Timemanagement.
Workshop Timemanagement prioriteiten, plannen en werkprofiel. Ben je een afmaker of begin je het liefst iedere week aan een nieuw project? Tijdens de in-company workshop timemanagement ontdek je met de werkprofielen wat je drijfveren, kwaliteiten en valkuil zijn. Welke werkprofielen zijn er in jullie team aanwezig en hoe komt dat tot uiting in de dagelijkse praktijk?
Time Management ICM Opleidingen Trainingen.
Voorafgaand aan de training ontvang je de ICM-videoserie Time Management en worden je persoonlijke leerdoelen via een intake op onze online leeromgeving in kaart gebracht. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je op aansprekende en interactieve wijze timemanagement in je praktijk te brengen.
Workshop time management.
Workshop time management. Grip op tijd. Kom je niet toe aan je eigen prioriteiten? Denk je aan het einde van de dag vaak: Wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Zou je graag beter willen leren plannen? In deze workshop leer je hoe je je taken gestructureerd verwerkt op basis van prioriteiten.
In-company workshop Timemanagement Logikos Trainingen.
Tijd laat zich niet regelen, maar je kunt je gedrag ten aanzien van tijd wel sturen. De workshop Timemanagement geeft je inzicht in je tijdsbesteding, handvatten om je werkzaamheden in te delen en tips om je planning in de hand te houden.

Contacteer ons